Arne Møller

Arne Møller - Exam. organisationskonsulent og psykoterapeut
 
Terapeutisk tilgang
Som privatpraktiserende psykoterapeut arbejder jeg både med par og individuelle klienter.
Min tilgang er helhedsorienteret og oplevelsesorienteret. Det er klientens subjektive oplevelse af livet og relationerne med andre mennesker, som vi i fællesskab udforsker og udfordrer. Klientens mål og livskvalitet er styrende for terapiforløbet. Det er i vores terapeutiske relation, at klienten finder en tryg ramme for at afprøve en ny måde at være i livet på.
Som organisationskonsulent arbejder jeg med coaching af ledere og ledergrupper, visionsværkstæder, teambuilding, supervision og konfliktløsning. Derudover afholder jeg kurser og workshops i stresshåndtering, autentisk kommunikation og motivation.
 
Baggrund
Jeg er uddannet Cand.scient.soc., master i NLP, har taget kurser i systemisk coaching og supervision og har derudover taget en 4-årig gestaltterapeutisk uddannelse fra GIS-international, Gestalt Instituttet i Skandinavien.
 
Jeg har siden 1990 arbejdet i store offentlige organisationer med problemstillinger indenfor pædagogik, samarbejde, ledelse og udvikling. Jeg har flere års ledererfaring på forskellige lederniveauer.
Privat
Jeg er født i 1969 i Tyskland og har boet i København siden 1997. I min fritid og ferie besøger jeg venner og familie rundt omkring i Europa, tager på vandretur, spiller klaver og vinterbader.