Brian Sebens

Brian Sebens, Psykolog & exam. Psykoterapeut MPF
 
Professionelt 
Jeg arbejder i dag som privatpraktiserende psykolog & psykoterapeut MFP med individuel, par og gruppetterapi. 
Min erfaring og kompetencer med personlig udvikling af unge og vokse har jeg fået som leder og underviser på Esbjerg Højskole, konsulent i Dansk El-Forbund og behandler i Center for Ludomani og Herlev Kommune. Min erfaring tæller også 8 års erfaring som Journalitisk Projektleder og producer i tv og mediebranchen.
 
Baggrund
Jeg er udannet Psykoterapeut på GIS International, hvor jeg har taget den 4-årig godkendte uddannelse, samt den 2-årige uddannelse hos Kognitiv Center Fyn til kognitiv behandler i afhængighed, depression, OCD, angst og ADHD. Jeg har desuden autorisation til at anvende L. Gordans personlighedstest.
Jeg er opridelig uddannet elektriker.
 
Terapeutisk tilgang
Mennesker er ansvarlige for deres eget liv og er selv bedst til at træffe egne valg. For de fleste af os er det nemmere sagt end gjort. Hvordan kan det være, at vi nogen gange træffer valg, der ikke er gode for os? Jeg er optaget af at øge ansvarligheden indefra via kontakt og opmærksomhed på egne følelser, tanker, krop og handlinger. Mange af os har ikke lært det, og den gode nyhed er, at det kan læres, hvis du vil.
 
Person
Jeg er 51 år og bor i København og på Fyn med min kæreste. Jeg har en datter på 20 år.
 
Kontakt:
Mobil: 2970 3737
brian@sebens.dk